Ons menu
**Take out**
vrijdag 22/01, zaterdag 23/01 & zondag 24/01
3 gangen € 38,00
( 1 voorgerecht, hoofdgerecht en dessert)
4 gangen € 50,00
( 2 voorgerechten, hoofdgerecht en dessert)
4 gangen box € 60,00
(fingerfood, 2 voorgerechten, hoofdgerecht, dessert, brood en boter)
fingerfood
aubergine dip met cracker € 2,00
aardappel met caviar € 3,00
kaassoesjes € 2,00
voorgerechten
zalm huis gerookt
peterselie/ ui/ mierikswortel
kalfs
tartaar/ peterseliewortel (supplement caviar 5gr/€10,00)
hoofdgerechten
runds
filet pure/ truffel jus/ champignons/ sjalot
catch of the day
waterzooi/ fijne groentjes/ chateau aardappel
veggie
pasta/ champignon/ sjalot/ truffel
dessert
chocolade
cassis/ vanille
kids
lasagne € 9,50
soep 1L € 9,00
knolselder
Gelieve tijdig te reserveren onze plaatsen zijn beperkt!
reserveren kan via 0473/ 27 97 24 of info@vanrompaeyhomecooking.be
Valentijnsmenu
12/02, 13/02 & 14/02
€ 65,00
Gelieve tijdig te reserveren onze plaatsen zijn beperkt!
reserveren kan via 0473/ 27 97 24 of info@vanrompaeyhomecooking.be