Ons menu

**Take out**

vrijdag 23/04, zaterdag 24/04 & zondag 25/04

3 gangen € 40,00

( 1 voorgerecht, hoofdgerecht en dessert)

4 gangen € 50,00

( 2 voorgerechten, hoofdgerecht en dessert)

4 gangen box €60,00

(fingerfood, 2 voorgerechten, hoofdgerecht, dessert, brood en boter)

 

fingerfood

aardappel/ caviar                                                                              € 3,00

Spaanse vleeswaren                                                                         € 8,00/pp

humus/ grissini                                                                                 € 3,00

 

voorgerechten

asperges

Vlaamse wijze/ ei/ peterselie

buratta

tomaten variëteiten/ basilicum   

soep

asperge velouté

hoofdgerechten

runds

onglet/ bordelaise/ asperges   

wijting

Noordzee wijting/ asperges/ zeekraal

                    

veggie

pot au feu

stoofpotje/ asperges/ zeekraal/ daslook    

dessert

aardbei   

bereiding van aardbei/ mascarpone   

kids

kip en appelmoes                                                                                  € 9,50

 

 

soep 1L                                                                                                      € 10,00

velouté van asperges

 

Gelieve tijdig te reserveren onze plaatsen zijn beperkt!

reserveren kan via 0473/ 27 97 24 of info@vanrompaeyhomecooking.be