Ons menu

 

**Take out**

vrijdag 22/01, zaterdag 23/01 & zondag 24/01

3 gangen € 38,00

 ( 1 voorgerecht, hoofdgerecht en dessert)

4 gangen € 50,00

 ( 2 voorgerechten, hoofdgerecht en dessert) 

4 gangen box € 60,00 

(fingerfood, 2 voorgerechten, hoofdgerecht, dessert, brood en boter)

 

fingerfood

aubergine dip met cracker                                                               € 2,00

aardappel met caviar                                                                         € 3,00

kaassoesjes                                                                                            € 2,00

 

voorgerechten 

zalm huis gerookt

peterselie/ ui/ mierikswortel    

kalfs 

tartaar/ peterseliewortel (supplement caviar 5gr/€10,00) 

 

hoofdgerechten 

runds           

filet pure/ truffel jus/ champignons/ sjalot  

catch of the day                

waterzooi/ fijne groentjes/ chateau aardappel    

veggie

pasta/ champignon/ sjalot/ truffel 

 

dessert

chocolade 

cassis/ vanille   

 

kids 

lasagne                                                                                                     € 9,50

 

soep 1L                                                                                                     € 9,00

knolselder  

 

Gelieve tijdig te reserveren onze plaatsen zijn beperkt!

reserveren kan via 0473/ 27 97 24 of info@vanrompaeyhomecooking.be 

 

 

 

Valentijnsmenu 

12/02, 13/02 & 14/02 

€ 65,00

 

Gelieve tijdig te reserveren onze plaatsen zijn beperkt!

reserveren kan via 0473/ 27 97 24 of info@vanrompaeyhomecooking.be