Ons menu
**Take out**
vrijdag 23/04, zaterdag 24/04 & zondag 25/04
3 gangen € 40,00
( 1 voorgerecht, hoofdgerecht en dessert)
4 gangen € 50,00
( 2 voorgerechten, hoofdgerecht en dessert)
4 gangen box €60,00
(fingerfood, 2 voorgerechten, hoofdgerecht, dessert, brood en boter)
fingerfood
aardappel/ caviar € 3,00
Spaanse vleeswaren € 8,00/pp
humus/ grissini € 3,00
voorgerechten
asperges
Vlaamse wijze/ ei/ peterselie
buratta
tomaten variëteiten/ basilicum
soep
asperge velouté
hoofdgerechten
runds
onglet/ bordelaise/ asperges
wijting
Noordzee wijting/ asperges/ zeekraal
veggie
pot au feu
stoofpotje/ asperges/ zeekraal/ daslook
dessert
aardbei
bereiding van aardbei/ mascarpone
kids
kip en appelmoes € 9,50
soep 1L € 10,00
velouté van asperges
Gelieve tijdig te reserveren onze plaatsen zijn beperkt!
reserveren kan via 0473/ 27 97 24 of info@vanrompaeyhomecooking.be