restaurant les deux,
waar de zetel plaatsmaakte voor tafels en stoelen

Een sfeerbeeld van het zwart-wit interieur bij Restaurant Les Deux in Herenthout
Jan Van Rompaey samen met Anke Luyten in hun open keuken bij Restaurant Les Deux in Herenthout

“ De kwaliteit van het product dat we onze gasten voorschotelen, komt op de eerste plaats ”

Midden 2019 besloten Anke en Jan hun woonkamer om te toveren tot huiskamerrestaurant. De zetel en tv maakten plaats om gasten te ontvangen die willen genieten van een culinaire avond in een intieme setting.
Van Rompaey Home Cooking was geboren.

Jan leerde het vak op school en deed ervaring op als kok in verschillende restaurants en cateringbedrijven.

Hier ontdekte Jan zijn passie voor pure en seizoensgebonden producten.

Het was een stille droom om zelf een restaurant te kunnen uitbaten, waarbij er in het menu veel belang gehecht wordt aan de producten die aangeboden worden. De kwaliteit van het product komt in ons vast menu altijd op de eerste plaats.

Anke kwam door Jan mee in de culinaire stiel. Zij zorgt als gastvrouw niet alleen voor de bediening, maar ook dat u zich helemaal thuis voelt bij Jan en Anke thuis en tegelijk kan genieten van een culinaire beleving in een intiem kader. Zij stelt met passie een selectieve wijn- en drankenkaart samen om de culinaire ervaring nog beter te maken.

In 2022 besloten Anke en Jan om hun restaurant een nieuwe naam te geven en het interieur aan te pakken. De passie en het concept bleef hetzelfde, maar werd versterkt door een nieuw logo en nieuwe naam.

Een naam waarbij de essentie duidelijk is.
Het restaurant ademt, wordt gerund en gedragen door hun twee.

Les Deux. Anke en Jan.

Van harte welkom bij Restaurant Les Deux.